Ducati Corse oprema za profesionalce

Dukati akcija -60%

Oprema koju koriste najbolji, sada i za vas!

Samo na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama čeka vas ekskluzivna kolekcija opreme renomiranog italijanskog motociklističkog brenda Ducati Corse, čuvenog po učešću i pobjedama na MotoGP trkama. Sakupljanjem određenog broja kupona, prilikom kupovine goriva ili kupovine u prodavnici ili restoranu, možete sebi obezbijediti profesionalnu opremu marke Ducati Corse po promotivnim cijenama i sa popustom od čak 60%.
Ako ste vlasnik „Zajedno na putu“ kartice lojalnosti, popust možete ostvariti i uz manji broj sakupljenih kupona.

Unesite trkačku strast u vaš život, uz Ducati Corse opremu za profesionalce.

Vidimo se na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama!

USLOVI PROMOCIJE

Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici i restoranu na bilo kojoj Gazprom i/ili NIS Petrol benzinskoj stanici u vrijednosti od 20KM vozač putničkog automobila dobija 1 kupon. Za svaku kupovinu goriva ili kupovinu u prodavnici i restoranu na bilo kojoj Gazprom i/ili NIS Petrol benzinskoj stanici u vrijednosti od 50KM vozač teretnog automobila (zapremine rezervoara preko 100l) dobija 1 kupon. Kuponi se mogu sakupljati na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini. 8 kupona koji su potrebni da bi se ostvario popust na proizvode potrebno je zalijepiti na talon za kupone u brošuri dostupnoj za preuzimanje na benzinskim stanicama. Posebno, korisnici „Zajedno na putu“ kartice mogu ostvariti popust uz manji broj sakupljenih kupona, zavisno od nivoa kartice u trenutku kupovine.

  • Platinum nivo   Popust se ostvaruje bez sakupljanja kupona
  • Zlatni nivo        Popust se ostvaruje uz samo jedan kupon
  • Srebrni nivo     Popust se ostvaruje uz jedan kupon manje nego što je navedeno u brošuri

Kuponi se mogu sakupljati u periodu od 11.07.2018. do 10.10.2018. godine. Popunjeni taloni se od 11.07.2018. do 18.10.2018. godine ili do isteka zaliha, mogu zamijeniti za 60% popusta na proizvode iz programa. Zalihe proizvoda su ograničene. Kuponi se mogu lijepiti samo na originalni talon na brošuri. Kuponi se ne mogu zamijeniti za novac. Promocija važi i za korporativne klijente i korisnike popust kartica.