Nova godina i mnoštvo novih pogodnosti!

NOVI SISTEM OBRAČUNA BONUSA

1.2.2019. godine donosimo brojne izmjene i nove pogodnosti za korisnike "Zajedno na putu" kartice lojalnosti.

Tako od februara kupovinom na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama možete ostvariti bonus do čak 10 feninga po litru G-Drive goriva (G-Drive 100 i G-Drive Dizel), 8 feninga po litru Euro Dizela i benzina BMB 95 i do 5 feninga po litru za LPG.

Sa novom, unapređenom šemom bonusa, korisnici sa platina nivoom "Zajedno na putu" kartice lojalnosti moći će da koriste usluge autopraonice uz čak 50% deponovanog bonusa. Napravite pauzu uz ukusni sendvič i slasna peciva u omiljenom Drive Cafe-u uz 15% bonusa. Vozači sa platina nivoom kartice moći će i da njeguju svoj automobil uz vrhunska ulja i maziva iz asortimana Nisotec i G-Energy uz 15% bonusa.

Do 5% bonusa bit će moguće ostvariti i kupovinom ostalog asortimana u prodavnicama Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica.*

Promotivno se za prva tri mjeseca primjene ovih pravila uvodi i dodatni noćni bonus. Iznos noćnog bonusa je 0.02KM/l dodatno za kupovinu svih vrsta derivata. O eventualnom produžetku trajanja noćnog bonusa potrošači će biti obaviješteni putem web stranice www.zajednonaputu.ba.

Za više informacija pročitajte nova pravila programa.

* U obračun bonusa ne ulaze cigarete, časopisi, dnevna štampa, sve vrste elektronskih dopuna i proizvodi u okviru programa sakupljanja kupona i uz koje se dobija popust uz karticu "Zajedno na putu".