Program "Zajedno na putu"

Od ulaska Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica na tržište BiH, podrška koju dobijamo od Vas podstiče nas da napredujemo i uvijek budemo spremni da Vam pružimo više. Znajući da u životu dobijamo onoliko koliko dajemo, pronašli smo novi način da uzvratimo povjerenje koje u nas polažete. Tako je nastao program lojalnosti „Zajedno na putu“.

„Zajedno na putu“ je program nagrađivanja lojalnosti kupaca na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama. Kartica „Zajedno na putu“ Vam omogućava da ostvarujete bonus prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga na našim benzinskim stanicama i tako uvijek budete na dobitku.

Učlanjenje u program je veoma jednostavno. Potražite aplikacionu formu koja je dostupna na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama, popunite je i predajte ovlaštenom licu (na kasi) od kojeg ćete dobiti karticu pomoću koje ostvarujete bonus prilikom svake Vaše kupovine.

Ostvarite bonus već Vašom sljedećom kupovinom!

Kartica omogućava ostvarivanje bonusa odmah nakon popunjavanja aplikacione forme, dok je trošenje bonusa moguće nakon zvanične aktivacije kartice.

Više informacija o samom programu i aktivaciji kartice možete pronaći na web stranicama u okviru ovog sajta.